Nimetön

Runoilija harmaatakki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

päivät vierivät ohitseni
kuin hiljalleen tippuva puunlehti
upotan sormeni kasvaneeseen painooni
ja mietin hiljaa kuinka tähän ollaan tultu
kauniit hansikkaat on haudattu hiekkaan
mustat verhot ripustettu kasvoille
kutsuttu korpit repimään iho rikki
riekaleiksi kuin ikivanha sängynpeite

maailma ei enää odota minua

liian monta virhettä
vääriä ja kieroja viivoja piirrettynä kartalle
kartalle, jonka piti liidättää
liidättää minut pölyn lailla paikkaan jonne kuulun
vallankumouksen himokkaat kädet
liitettynä ympärilleni

tule lapseni, ei sinusta ole mihinkään

Selite: 
Tällaista syntyy, kun kuuntelee The Arkin Joy Surrenderia.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot