Nimetön

Runoilija harmaatakki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Laulaisin miljoona laulua ja söisin kolme appelsiinia jos tietäisin tapaavani sinut ja haluaisit sanoa minulle 'Moi tuutko mukaan?'. Minä nostaisin kättäni ja heiluttaisin hyvästit Koivupuistolle ja halkeaisin ensimmäisen askeleen aikana.
Sinä korjasit kevarisi moottoria ja minä söin vadelmajäätelöä jossa oli vain 5g rasvaa. Hypistelin hameeni helmaa joka melkein paljasti rumat jalkani joita voisin purra rikki aina kun poskeni vaihtuivat punaisiksi häpeästä.
Kävin eilen satamassa ja vedestä huomasin kuinka solisluuni näkyi enemmän mitä viikko sitten ja olkapääni pysyi tarpeeksi korkealla. Tummat haavat poskillani eivät rikkoneet hymyäni joka olisi sulattanut koko Grönlannin minuutissa.
En halunnut tunkeutua yksin läheisen kaupan varastoon etsiäkseni viikon vanhaa Iltasanomaa jossa kerrottiin sinilevän laajasta kasvusta. Ilmat olivat olleet liian kuumat ja halusin suorittaa itkuoperaation, sillä ei minusta tulisi maailman parantajaa.
Kaikkien eilisten ja toissapäivien jälkeen en osannut lukea sanoja ilmeestäsi josta olisi voinut kirjoittaa 18 kirjaa. Kaaduin vain kuuman hiekkakasan päälle ja sanoin 'Ei helvetti, ei tässä näin pitänyt käydä!' ja korvissani soi Mombasa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hmm.. erilainen :).
Kivasti sanailtu, pidin tästä paljon.

 

Käyttäjän kaikki runot