Siskontyttö 1,5v

Runoilija Veripisara

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.3.2005
Viimeksi paikalla: 15.3.2016 1:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Siitä on jo hieman yli puolitoista vuotta
kun pienet silmäsi
näkivät kirkkaat valot
keuhkosi vetivät
ensimmäisen kerran happea
ja huuliltasi purkautui huuto
pieni prinsessa oli syntynyt

Tänä päivänä voin vain ihastella
millaiseksi neidiksi olet kasvanut
siniset tuikkivat silmäsi tarkkailevat kaikkea
pienet valkoiset hampaasi kaipaavat purtavaa
pikkuiset kätesi tarttuvat kaikkeen
ja jalkasi kuljettavat sinua eteenpäin
pyöreiden poskiesi iho on kuin persikan pinta
hieman nukkainen ja pehmeä
huulesi luovat valloittavan hymyn kasvoillesi
olet kaikkien huomion keskipisteenä

Vaan miten mahdat reagoida
kun pian maailmaan putkahaa
sinulle pikkusisko tai pikkuveli?
Olet ehkä kateellinen
teet kaiken että saat huomiota
kiukuttelet ehkä
mutta tiedän
että syvällä sisimmässäsi
sinä kuitenkin rakastat sisarustasi
ja haluat myös hoitaa häntä

Selite: 
Siskontytöstäni kertova runonen :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot