Tyttö 7v

Runoilija Veripisara

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.3.2005
Viimeksi paikalla: 15.3.2016 1:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tyttö 7v

Siniset tuikkivat silmät
katsoivat kuin tähdet
hennon punainen naurava suu
vitsejä kertoo
kädet pienet ja vahvat
syliä kohden ojentuu
vaikkei pieni ole lapsi tuo
syliini hälle paikan aina suon

Kysymyksiä elämästä
minusta ja kynsilakoista
puhetta barbeista ja brazeista
höpöttää tuo tyttönen
häntä aina kuuntelen

Joka kerta kysyy
"toitko kynsilakat?"
usein vastaan myöntävästi
hän toiveensa kertoo
minä sen toteutan
Pian on kynnet kauniit
jotka hymyyn saa pienen suun.

Selite: 
Siskontyttöni ♥
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot