Tyttö enkelikiharainen 2v

Runoilija Veripisara

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.3.2005
Viimeksi paikalla: 15.3.2016 1:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Silmät niin siniset
isot ja ihmeelliset
maailmaa joka päivä tutkivat
kädet pienet ja pehmoiset
jokaisen kiven kääntävät
pieni suu joka jo sanoja ääntää
vaikka joskus puhetta on vaikea kääntää
jos ei selvää saa mitä hän tarkoittaa

Jalkasi nopeat, ei perässä tahdo pysyä kukaan
silti kaikki tahdot tulevan mukaan
kauniisti pyydät pääsyä mummin yläkertaan
odotat saattajaa joka kädestä kiiini pitää
että turvallista on nousta portaat nää

On hiukset vaaleat ja kiharat
koko olemuksellaan hän kaikki valloittaa
voi hetkessä saada kenet vain nauramaan
utelias tietämään, oppimaan.

Selite: 
Toinen siskontyttöni ♥
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot