Pieni prinssini ♥

Runoilija Veripisara

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.3.2005
Viimeksi paikalla: 15.3.2016 1:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tammikuussa kuulin
että uusi pieni ihme saapuisi
Olin onnellinen
samalla minut täytti haikeus
haluaisin oman pienen ihmeeni
pienokaisen
joka olisi minusta riippuvainen
Ehkä hän on vielä tähti taivaalla
odottamassa omaa hetkeään
tullakseen luokseni

Vierestä seurasin kun siskon maha kasvoi
päivät seurasivat toisiaan
viikot kuluivat
olin jännittynyt
tulisiko pieni prinssi vai prinsessa

Tuli lokakuu ja jännitys vain kasvoi
eräänä yönä tuli viesti
siskolle annetaan lääkettä kohta
pian lapsi syntyy
Varhain aamulla sain toisen viestin
oli pieni prinssi syntynyt
vetänyt yöllä ensihenkäyksensä
ensimmäisen itkunsa

Pari viikkoa myöhemmin sain nähä pojan
pieni nenä ja suu näkyivät pipon
ja peittojen alta kun kylmässä tuulessa
sain pidellä lasta

Kaksi viikkoa sitten näin pojan uudestaan syliini
isot silmät katsoivat maailman värejä
korvat kuulivat outoja ääniä
sydämeni melkein pakahtui onnesta

Toissapäivänäkö se oli
kun sain puhelun siskolta
pyysi lapsen kummiksi
tietenkin suostuin
Tulen olemaan osa pienen ihmisen elämää
saan ojentaa käteni pienelle
tarjota kummin rakkautta ja suojaa
katsoa sinisiin silmiin
ja kuiskata miten paljon rakastan häntä

Voi miten rakastankaan häntä
pientä tuhisevaa prinssiä
joka ei vielä tiedä millainen maailma
ympärillään on

Selite: 
Kummipojalleni ♥
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot