Mitä meille tapahtui?

Runoilija Veripisara

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.3.2005
Viimeksi paikalla: 15.3.2016 1:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Muistan mite kaikki alkoi
ja sen miten se tuntui oikealta
Meillä oli oikeasti hauskaa
nähtiin aika usein
juteltiin kaikenlaista
Oltiin kuin ystävät jotka
tapasivat jälleen monen vuoden
tauon jälkeen
Mulla oli hauskaa silloin
ja nautin siitä seurasta
joka kerta

Mutta mitä meille tapahtui sitten?
Äkkiä tuntui kuin ovi
olisi äkkiä suljettu edestäni
kuin olisin jäänyt taas yksin
En enää tuntenut sitä samaa riemua
joka täytti sydämeni aiemmin
Ei oltu enää "me"
tilalle oli tullut "te" ja "minä"

Miksi se kaikki loppui?
Mitä meille tapahtui?

Selite: 
muutamasta ihmisestä ja suhteestani heihin
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot