SieniRuno

Runoilija tuulen kuiskaus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

runot on elämäni!<3
 

On sieniä monenmoisia.
On kanttarellejä,
on rouskuja,
on tatteja,
ja suppilovahveroita.

Niistä saa monenlaisia herkkuja,
kastikkeita,
muhennoksia,
piirakoita,
ja grillivartaita.

Myrkkysieniä ei kukaan tahdo,
ne on pahoja,
vaikka ovatkin kauniita,
niin niitä kannattaa varoa.

Sienet metsissä asustelee,
ja ihmiset niitä syksyllä poimiskelee.

Selite: 
Sienet ovat kummallinen juttu
Kategoria: 
 

Kommentit

Hauska runo sienistä = )

ja kiitos paljon arvostelusta = )

 

Käyttäjän kaikki runot