mutsi

Runoilija tuulen kuiskaus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

runot on elämäni!<3
 

Tarkoituksesi hyvä, vaikka huonosti sen näytät.
Riitelemiseenkö aikamme käytät,
kohta jäät yksin, lapset, suku, sinut hylkää.

Oma vikasi, homehdu vanhainkodissa, ei ikävä tule.
Rakastan sinua... melkein.
näytän sen vähäisin elkein.

Et ansaitse mitään, ketään. olet yksin, aivan yksin.
kunnes kuolema koittaa, taivaisiin pääset.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot