Matti Ja Teppo

Runoilija tuulen kuiskaus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

runot on elämäni!<3
 

Matti ja Teppo lauleskelee
ja toisilleen naureskelee.
Ei mikään Matin ja Tepon keikkaa voita,
voi katsokaa nyt noita!
Jokaisen he saa nauramaan,
hahahahaa!

Minä rakastan sua yhä totta on tänään
ja kaupoista saa Matti ja Teppo sälää.
Yksin mä suihkussa Mattii ja Teppoo lauleskelen
ja itsekseni naureskelen.

Selite: 
Matti ja Teppo inspiroivat minua
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot