rakkauden huppu

Runoilija tuulen kuiskaus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

runot on elämäni!<3
 

Rakkaus joskus vain loppuu,
rikospaikalta pois hoippuu.
Murha on jo tehty, henkinen,
ei sydäntä millään saa ennalleen.
Kuolee, haihtuu pois jo ihminen,
ei kestä tuskaa, valitsee kuoleman.
Liian moni kuoleen takia rakkauden.
Rakkaus, sairauksista pahin on,
sen takia on moni onneton.
Rakkaudella on varjo, huppu
ei sitä poistamaan saa ruusunnuppu,
elämä tuskaa on, ilman rakkautta, rakkauden kanssa.
Luovutan en jaksa elää,
rakkautta en etsi enää.

Selite: 
traaginen rakkausruno
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot