Läskit Kissat

Runoilija tuulen kuiskaus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

runot on elämäni!<3
 

On tääl läskei kissoi,
on niil hattui ja viittoi.
Ne kehrää ja maukuu,
niinkuin maunokasvainpoika,
uuu!
Mikit myös messis jammailee, oi!
Kurtus on kokispulloi,
mut upsis nehän onki tölkkei,
no ei se mtn, heij!
Kaikki tekee virheit
ja siks mä tarviin sua
nyt ja tässä!
Mul on ongelma,
on jo yö,
mut mitä läskit kissat syö?

Selite: 
uudenaikainen moderni kantaaottava runo!
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot