Ken on meistä kaunehin

Runoilija tuulen kuiskaus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

runot on elämäni!<3
 

Oon yksin ja ulos katselen,
ja sua muistelen.

Sataa vettä,
kyynel poskelleni vierähtää.

Tuut aina olee mun sydämmessä,
ja aina tulen olemaan kateellinen kauneudestasi.

Olet unelmienimies,
aina
ja
ikuisesti.

Mutta joku muu sai sydämmesi.

Selite: 
Kentsulle<3 rakastan sua<3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot