Tie

Runoilija yhdyssana

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

niinpä, niinpä
 

Viihtymäänhän tänne on tultu
kuka muka ajattelee eri tavalla

Näkeehän sen, katsoo vain
no nuokin tuolla

Muistan kun luulin olevani jo valmis
sitten huomasin jälkeenpäin etten ollutkaan
nyt taas tunnen samoin, mutta tiedän etten ole

Joskus sitten kysyt,
että mitä järkeä tässä kaikessa on
vastaan, että sinä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot