Reipas pieru

Runoilija yhdyssana

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

niinpä, niinpä
 

Eihän tässä näin pitänyt käydä..
Ties monesko viikko.. tai kuukausi tämä on
Ihastuin, samankaltaisuuteen
Aivan kuin hänelläkään ei olisi ystävää
Kerran pari näin hänet yksin kävelyllä
Silloin en uskaltanut
Nyt uskalsin, rohkaisin itseni, pakotin
Hän nauroikin, juttelimme, hymyilimme
Tunsin, voi että tunsinkin, kaunis hetki
Sitten, yksi hallitsematon tapahtuma
Vaikka hissi vasta puolessa,
yhteinen matkamme päättynyt

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä on todistettu otsikon tehokkuus.
Voisin kuvitella, että moni tyttö lukisi tämän itkua tihrustaen, on se niin herkkää ja haikeaa. Mutta no, tällä kertaa se pieruhuumori tepsi paremmin, ainakin minuun. Piti ehkä hymyillä ääneen.

 

Käyttäjän kaikki runot