Yövalo

Runoilija yhdyssana

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

niinpä, niinpä
 

näyteikkuna

majakka myrskyssä

tähdenlento

kuutamo

sängyssä sivujen rapina

juhannuskokko

kummitusten kauhu

pihasauna ja lyhty

joulu

mökki metsätien päässä

ilotulitus

satuhahmo pistorasiassa

auringonlasku

öiset kerrostalot

naurua peiton alla

silmäsi

katuvalo ja humalainen

hautausmaa

suihkulähde

sädetikku

moottoritie

muisto

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kiehtovaa... sanoja sanojen perään runoksi rustattu, ja niin paljon tunnetta herättävä.
Erityinen.
Pidin.

 

Käyttäjän kaikki runot