Hetket metropolissa

Runoilija yhdyssana

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

niinpä, niinpä
 

siellä on kansainvälistä porukkaa ja muutama muu
villisikojen päitä seinillä
paljon eri maiden lippuja ja joitain rokkitähtiä
kalenterit aina täynnä

irlantilainen aamiainen, iltapäiväksi olutpubiin
ihmisiä eksyksissä
wiskimiehet sikareineen, iltapukunaiset nauraa
yksin kaiken keskellä

kävelykatu, vaatemalli, tienviitta, flaiereita
patsas ja turisti
pimeä yö, kirkas aamu, mainostyö, hotelli
kotiin soitto

Ja kaunis nainen, ainoa mikä herättää
pirun kaunis se on vasten puistoa

vaalea tuulinen tukka, vihreitä koruja
loppuilta yhdessä oluella, valheita ja iloa
näköalaterasilla suudelma
öinen katu, ikuinen salaisuus

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot