Nimetön

Runoilija sinuavain

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Toivoisin sinun näkevän

minut vielä kuin ennen

en ole muuttunut ihminen

Sydämeni ikävöi sitä

kun silloin ennen

minulle selvemmin

rakkautesi näytit

Jonnekin katosivat

sinun katseesi lämmin

kosketuksesi lempeä

ja kauniit sanasi

Kai aika ne vienyt mukanaan

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot