Nimetön

Runoilija sinuavain

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kyynel,montakin

aivan katseeni takana

sinä ehkä huomaat sen

käännät katseesi pois

Tahtoisin kaatua syliisi

itkeä suruni pois

kun sinä minua lohduttaisit

kertoisit ajatuksieni

olevan pelkkää harhaa

ei tunteesi olisi kadonnutkaan

Vaan jos välitätkin

yhtä paljon kuin ennenkin

ja minä vain vaadin

liikaa tunnustustasi

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot