Matka yhteinen

Runoilija sinuavain

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tiesin kaltaisesi jossain olevan

mutta en ollut varma,

toteutuisiko toiveeni koskaan

että haaveeni tulisi todeksi

ja kävelisit tielläni minua vastaan

Kunnes tuli päivä jolloin kohtasimme

ja hetkessä, jo ennen meitä

meidän sielumme tiesi sen

että alkaa meillä matka yhteinen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot