Perhonen

Runoilija sinuavain

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Seuraavassa elämässä
sinä lupasit
me onnistumme
elämme yhdessä ikuisesti

Niin sai sieluni perhosen
laskeuduin olallesi merkiksi
ja sinä kädelläsi,
veit minulta elämän
jota silloin pelkäsit itkien
menettää

Lupaus katosi
meitä ei ollut enää

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Haikeaa, kipeää, surullista tekstiä.. Koskettava.

 

Käyttäjän kaikki runot