Nimetön

Runoilija sinuavain

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Aika jolloin tulit elämääni

oli aikaa joka muutti elämäni

Tavalla jolla sinut näen

en ketään toista ole nähnyt

Tulet aina olemaan ihmeeni

kirkkain valo sydämessäni

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oooi. Kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot