Urinaali Pastoraali

Runoilija Miihkali

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.7.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kestääkseen kaiken on kestettävä kaikesta kaikki
jopa elämä
sellaisena kuin se on
 

Alku...............aamu on vissiin viisaampi
sikäli kuin tiedän
levottomasti liikehtivät yöt
pilaavat
jykevinä seisovat
ylevät ajatuskudelmat

päivänkakkarat, päivänpaskiaiset
seuranaan
runollisen sirpaleinen minuus
pitävät bakkanaalinsa
perverssin elefantin anaalissa

loppu.................puhuu vierasta kieltä
mitä olenkaan mennyt tekemään(niin se kuiskaa kuin raiskaa)
paljon puhuvat kirjavat seinät
ystävyys pysyy ainiaasti vaiti

päiväsestä aamun viisaus
tiivistyy hikikarpaloiksi
hurskaan haureudeksi
märkään uneen

siemenneste hautaa pikkiriikkisen pimeää alleen

tiedän fanittaneeni
rock and roll elämää
hengittänyt cooleinta ilmaa
cooleimmissa mestoissa
OLEN DISKOKUNIGAS
LUPA KUSEKSIA KINTUILLENNE

keskikohta..............vyötärö graniitista
pää heliumia, vivahteikas kokonaisuus
antirikas kehonkieli
serpenttinijalat pysyvät alustassaan
mielikuvitus vaijerein

tämä reservaatti on liian pieni
ollakseen merkittävä tekijä
maailmanpolitiikassa

tuonpuoleinen puhuu minulle
siteeraten jeesusta sekä mansonia
vuoronperään kumpaistakin
vai ovatko ne sama henkilö
lapsena uskoin melkein kaiken
nyt olen paljon todellisuushakuisempi

alku hauras, lopussa huora, keskikohta tyhjää

järjestyksen täytyy löytyä järjettömyydestään
kaaoksen juuret sijaisevat itsessään kaaoksessa
kaikessa rujoudessaan
rumuus on kaunein asia
koko universumissa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot