Lähimmäisesi

Runoilija Miihkali

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.7.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kestääkseen kaiken on kestettävä kaikesta kaikki
jopa elämä
sellaisena kuin se on
 

Sinä näet minussa
Mieleltään häiriintyneen alkkiksen
Vapaamatkustajan ja yleisen pilkan aiheen
Voit vapaasti arvostella tai paheksua toimintaani
En minä siihen kaadu, en rautakärkiseesi liioin
Ylemmyyteesi taivu

Sillä,
luulisin, että vielä kuolinvuoteellani
Minulla on kyky oppia ja omaksua jotain uutta
Ylittää vuolaita virtoja, kasvaa aikuiseksi
Niellä turha ylpeys, tulla pois mukavuusalueelta
Antaa anteeksi ihmisyyttäni loukanneelle

Sinä, joka annat jokaisen oksennuksenkatkuisen
Julkisivuni uumenista kirvonneen poikkipuolisen sanan
Pilata päiväsi, pystytkö samaan
Toivottomuudenkin keskellä
Tutkimaan lokikirjaasi
Oppiaksesi sen tärkeimmän
Lähimmäisen rakkauden

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot