Älä itke, sillä......

Runoilija Miihkali

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.7.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kestääkseen kaiken on kestettävä kaikesta kaikki
jopa elämä
sellaisena kuin se on
 

Ei kummempaa filosofiaa
Kuin vipuvarsia ja hydrauliikkaa
Ole tämä elämä
Vaan risut ja ruusut
Jotain, mitä hamuilla
Kokemuksia
Hienojakoista tomua

Sielusi vointi
Kiinnostaa korkeintaan jumalaa
Mutta, sehän ei ole olemassa
Tai, niin minulle ainakin
Uskoteltiin
(Merkittävä kirkonkirjoihin)
Teoreettinen mahdollisuus
Mässäillä
Tarkoituksenmukaisuudella
Kohtalossa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot