Nälkämaan laulu 2013

Runoilija Miihkali

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.7.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kestääkseen kaiken on kestettävä kaikesta kaikki
jopa elämä
sellaisena kuin se on
 

Nälkämaan laulu 2013

keskikaupungin liepeillä
kiemurtelee
pitkähkö jono
valittava, elämän manaama
jumalaton
ihmiskäärme

suomujensa seassa
porisee
värikkäitä hahmoja
loiskärpäsiä
tyhjät säkit, litterat
kourissaan

sateenvarjoja
sadetakkeja
ladoja ja bemareita
sulassa sovussa
mannaako
odottaa

nälkäisiä mahoja on,
kurjaa kudetta,
konkreettista syy seurausta
enemmän
kuin syksyllä
piisaa sateita

kuivan maan
petäjäiset räkähelmet
vierivät
pitkin katuja

joku tapailee ajatustaan
hädin tuskin kuuluvasti

”tämäkö lienee
sitä kuuluisaa
suomalaiskansallista
nälkämelankoliaa”

toki siellä muutama
yltäkylläinen kuunaama,
wanna be nuuka, ovelakin
hyvinvointi hamsteri

totta kait
haluamassa kans
kun kerta ilman
saa

mutta päälimmäisimpänä
sivusta katsovan
syvä ihmetys ja
mielipidekirjoitus

kuinka meillä oikein menee

nim.merk.
Tumput suorana
et kuuta taivaalta
tavoita

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot