Valo ja Pimeys

Runoilija Leka

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 26.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kitaristi, rumpali, basisti wannabe laulaja

Sanat jotka täältä löytyy on enimmäkseen tarkoitettu omaan projektiini mutta saattaa tänne eksyä joitan Io:n sanoituksiakin
 

Verse1
Pimeydessä kulkevan askel on raskas
Varjot seuraavat perässä liikettä jokaista
Nyt kuulkaa hiljaisuutta se totuutta kertoo
Turhien valtiaiden sanat ovat kauas kaikonneet

Bridge
Nyt viimein tajuan että tämä taistelu on turhaa
Vaikka kuinka paljon vastustaisimme
Aina Kuolema satonsa korjaa

Chorus
Seurasin taistelua jossa pimeys valon voitti
Seurasin valon surmaa
Nyt huudan pimeään, En tunne mitään
Olen ikuisuus olen aika....

Verse2
Ennen kuulin naurua kunnes käännyin pimeyteen
Siellä odotti synkkyys kylmyys mutta turvallisuuden tunto suloinen
Nään kasvot kauniit ja se mieleni pirstaleiksi repii
Epäilen että loppuni on vihdoin koittanut

Breakdown
Tule synkkyys, tule pimeys tule kuolema, syleile minua , ota minut mukaasi yhdessä olemme vahvoja yhdessä tuhoamme kaiken.

Verse3
En voi palata elämään, se on mahdotonta
En tunne iloa , Olen pelkkä ruumis
En tiedä seuraisinko elämää vai kuolemaa
Valitsisinko valon vai pimeyden

Bridge
Nyt viimein tajuan että tämä taistelu on turhaa
Vaikka kuinka paljon vastustaisimme
Aina Kuolema satonsa korjaa

Chorus
Seurasin taistelua jossa pimeys valon voitti
Seurasin valon surmaa
Nyt huudan pimeään, En tunne mitään
Olen ikuisuus olen aika....

Selite: 
Todella vanhat sanat, ajalta jolloin en osannut kirjoittaa kunnolla. Aika clisheiset mutta päätin kuitenkin pistää ne tänne.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot