Mielen demonit

Runoilija Leka

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 26.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kitaristi, rumpali, basisti wannabe laulaja

Sanat jotka täältä löytyy on enimmäkseen tarkoitettu omaan projektiini mutta saattaa tänne eksyä joitan Io:n sanoituksiakin
 

Verse1
Jälleen kerran huoneeseeni hiivin
Käyn sängylle makaamaan
Pelko valtaa mieleni hiljalleen
Uudestaan

Bridge
Kun jälleen silmäni ummistan
Kuviteltu ruoska napsahtaa taas
Olen mieleni vanki
Ainiaan

Verse2
Vuosien kidutus jälkensä sieluuni jätti
Arvet syvät joita hellyys ei poistaa voi
Koen sen yhä uudestaan ja uudestaan
Unessa ja valveilla

Bridge
Kun jälleen silmäni ummistan
Kuviteltu ruoska napsahtaa taas
Olen mieleni vanki
Ainiaan

Chorus
Olen orja, itseni orja
Olen alistettu, vihattu
Eivätkä mieleni demonit
Minua rauhaan jätä

Breakdown
Tuuli puhaltaa kasvoilleni
Koen rauhan hetken ainutlaatuisen
Mutta tiedän; kun yö taas koittaa
Kidutus alkaa uudestaan

-soolo-

Chorus

Selite: 
Eipä tuosta nyt kovin hyvää tullut. Kirjoitan varmaa jossain vaiheessa koko tekstin uudestaan :F
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot