Minä kaiken keskellä

Runoilija Leka

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 26.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kitaristi, rumpali, basisti wannabe laulaja

Sanat jotka täältä löytyy on enimmäkseen tarkoitettu omaan projektiini mutta saattaa tänne eksyä joitan Io:n sanoituksiakin
 

Te minua joskus sorritte
Nyt minä teitä hallitsen
Kumartakaa edessäni narrit
Ja luokaa katseenne maahan

Esiinnyn aitona ihmisenä
Pelkäämättömänä esimerkkinä
En häpeä itseäni
Olen saavuttanut täydellisen viisauden

Chorus
Minä kaiken keskellä
Kaiken ajattelevan keskipisteenä
Tiedän kaiken,nään kaiken
Ja kansat minua kumartaa

"Ja kun joku katseensa nostaaa
Hän myöskin kärsiä saa"

Koston merkkinä nyrkkiäni heristän
Vastausta en edes odota
Alistutte kohtaloonne kuin orjat
Missä nyt on ylpeytenne?

Kadonneet ovat puhenne
Vaiennut on uhonne
Suljette silmänne
Miksi te nyt itkette kun minä nauran?

Chorus
Minä kaiken keskellä
Kaiken ajattelevan keskipisteenä
Tiedän kaiken,nään kaiken
Ja kansat minua kumartaa

"Ja kun joku katseensa nostaaa
Hän myöskin kärsiä saa"

Odotitteko tätä kohtaloksenne?
Nyt uuden pelastajan tarvitsette

Chorus
Minä kaiken keskellä
Kaiken ajattelevan keskipisteenä
Tiedän kaiken,nään kaiken
Ja kansat minua kumartaa

Selite: 
En itse ole tyytyväinen tähän
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot