Io-Insanity

Runoilija Leka

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 26.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kitaristi, rumpali, basisti wannabe laulaja

Sanat jotka täältä löytyy on enimmäkseen tarkoitettu omaan projektiini mutta saattaa tänne eksyä joitan Io:n sanoituksiakin
 

Sharpening my knife
While madness weeps over
And my conciousness
Slowly draws away

Bridge: AAARGH..
Slowly fades away

Chorus:
Little devils dancing on my eyes
Pulling me deeper to night
Our minds slide away
When insanity finaly rules

Killing for nothing more
That pure bloodlust
Only thing in my mind
"Humanity has failed"

-vaikkapa soolo tai interlude-

These tormenting moments
Lead me to the light
Through thousand barricades
And I finally see

Chorus:
Little devils dancing on my eyes
Pulling me deeper to night
Our minds slide away
When insanity finaly rules

Believing in somekind of god
I dont think he will show good way
Humanity has failed
Insanity finaly rules

Selite: 
Io:n yksi uusimmista biiseistä en vastaa kirjoitus virheistä
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot