Vastauksia

Runoilija Leka

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 26.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kitaristi, rumpali, basisti wannabe laulaja

Sanat jotka täältä löytyy on enimmäkseen tarkoitettu omaan projektiini mutta saattaa tänne eksyä joitan Io:n sanoituksiakin
 

Metsässä etsien
Outoa vanaa seuraten
Yksin kulkien
Totuutta tavoitellen

Syvä hiljaisuus
Pysähdyn kuulemaan;
Kuoleman huutoa karmivaa

Juoksuni nopeentuu
Ääni voimistuu
Seuraankin omaa veri virtaani
Tummanpunaista solisevaa

Syvä hiljaisuus
Lintu havahtuu
Lentää pois

Näen itseni huutaen
Ruumini makaa maassa tuskasta kieriskellen
Puukko nousee yhä uudestaan
Ja jälleen kuolen pois

Omaa kuolemaani seuraan
Yhä uudestaan ja uudestaan
Itse minä itseltäni hengen vien
Uneen unohdettuna

Selite: 
Oudoin tuotokseni koskaan :D aika jännä tuli joo iha ok kait
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot