Rakkaus vs raha

Runoilija KultaniOma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

H.<3





Eivät kaikki ole vihollisiasi, jotka heittävät paskaa niskaasi.

Eivät kaikki ole ystäviäsi, jotka kaivavat sinut ylös paskasta.


:)

KIITOS kaikille arvostelijoille!
 
Hän minuun päin kääntyy ja alkaa hehkuttaan:
"on mulla allani ferrari ja bmw,
ja töitähän nykyään en enää tee,
elämä on helppoo, kun rahalla kaiken saa,
on iso asunto, kesämökki ja perunamaa,
kotiini siivooja kerran viikossa saapuu,
ei milloinkaan juutu kurkkuuni luu,
niin, mutta mitäs sulle kuuluu?"


Häntä hetken mittaan katseellain
kunnes aloitan kertomaan elämästäin
"en omista autoa tai muutakaan,
on minulla kaksi tervettä jalkaa,
jotka käy matkaan,
töissä käyn niin kuin kuuluu,
kesämökki minulta vielä uupuu,
mutta asunto löytyy,
siihen on hyvä tyytyy,
suuruudenhulluksi en rupea koskaan,
tykkään vähästä ja sillä pärjään,
minulle rakkaus on tärkeämpää,
ja sitä minulla riittää."


Hän minua tyrmistyneenä hetken tuijottaa,
kunnes ferrariinsa katoaa
ja kauas pois kaasuttaa.
Selite: 
Mieluummin tärkeät ihmiset elämässä kuin seitsemän oikein lotossa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella hyvä

tää kyllä osu ja uppos, aivan mahtava !
rakkaus vie rahasta voiton milloin vaan :)

hyvä ja tärkeä sanoma hienossa runossasi :)

Mainio.

 

Käyttäjän kaikki runot