Kihlasormus

Runoilija KultaniOma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

H.<3





Eivät kaikki ole vihollisiasi, jotka heittävät paskaa niskaasi.

Eivät kaikki ole ystäviäsi, jotka kaivavat sinut ylös paskasta.


:)

KIITOS kaikille arvostelijoille!
 
    Kihlasormus sormessain
kuljen aina onnessain
Ei harmaita pilviä maailmassain
kun sä kuljet rinnallain
Sormus merkkinä on ikuisesta rakkaudestain
uskollisuus, ylä- ja alamäet, koko elämä kanssasi, on lupauksein

sinulle, ainoain.

Selite: 
Kihlaus on lupaus avioliitosta, joka taas on lupaus loppuelämästä. Kyllä rakas, tulen vaimoksesi <3
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämän runon voisit lausua Hänelle vaikka vihkipäivänä, kuin kiitokseksi ja samalla kruunata omalla kauniilla tavallasi ikimuistoisen päivän.

Suloista onnea tässä
keveä runo jonka sanoissa on
lupauksen painoa
arvokasta

Suloinen runo.

onnee,
jatka ny runoiluu,
sul siihen kykyi...

 

Käyttäjän kaikki runot