Tillin tallin tyhjäpää

Runoilija KultaniOma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

H.<3





Eivät kaikki ole vihollisiasi, jotka heittävät paskaa niskaasi.

Eivät kaikki ole ystäviäsi, jotka kaivavat sinut ylös paskasta.


:)

KIITOS kaikille arvostelijoille!
 
Tillin tallin tyhjäpää
päätään aukoo ja lopulta yksin jää
ihmetellen istuu paskakasassaan
pimeyttä vaan vastassaan

Tillin tallin tyhjäpää
lopulta sekoo, pelkät kuoret jää
ihmetellen syö kynsiään
ei enää muita ihmisiä nää.
Selite: 
Kaikille jotka huonolla käytöksellään onnistuu ajamaan ihmiset pois luotaan. Oppikaa se, että jokaisella on se yksi mahdollisuus ja se pitää osata käyttää viisaasti :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot