Kaikkeuteni

Runoilija KultaniOma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

H.<3





Eivät kaikki ole vihollisiasi, jotka heittävät paskaa niskaasi.

Eivät kaikki ole ystäviäsi, jotka kaivavat sinut ylös paskasta.


:)

KIITOS kaikille arvostelijoille!
 
Olet parasta mitä maa päällään kantaa
olet parasta mitä elämä voi mulle antaa
Sen takia kaiken eteesi teen, nyt ja aina
se on täysin varma
Jaetaan yhdessä "maailman onnellisin" - titteli
ollaan tosissaan, ei mikään typerä peli
Ollaan pysyvää ja kestävää
en pyytää vois enempää
Sillä sinulle kuuluu sydämeni, sieluni ja kehoni
maallinen omaisuuteni ja koko tarkoitus eloni!
Selite: 
Rakkauteni<3
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanan onnellinen runosi:)

 

Käyttäjän kaikki runot