Rakkauteni

Runoilija KultaniOma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

H.<3





Eivät kaikki ole vihollisiasi, jotka heittävät paskaa niskaasi.

Eivät kaikki ole ystäviäsi, jotka kaivavat sinut ylös paskasta.


:)

KIITOS kaikille arvostelijoille!
 
Seison vierelläs tapahtuu mitä vaan
rakennan sulle ihanimman taivaan
tietenkin vain päälle maan
koska pilvilinnat voi romahtaa

Kävelen rinnallas koko elämän ja sen jälkeen
en koskaan pois mee
jos jotain lupaan, sen teen
tiedän, me kuulumme yhteen!
Selite: 
2 v. <3 Rakastan täysillä!
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot