Rakastuminen

Runoilija 5d4bf3a533e15f5d3e932fcfabf5ef89

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.3.2005
Viimeksi paikalla: 2.10.2019 20:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikki kaunis kuolee aikanaan.
 

Nuorena en tietänyt mitä rakkaus on tai miltä se tuntuu.
Nyt olen vanhempi ja halusin kokea rakkauden, sen polttavan tunteen sydämmessäni,
etsin rakkautta, etsin sua,
mut lopetin kun en löytänyt.
Sitten eräänä päivänä sä tylit kuin valo mun elämään,
tuntui kun meitä olis tullut yhtä, rakastuimme,
nyt tiedän mitä rakkaus on, se on kipua ja surua,
polttava tunne mikä ottaa vallan.
Olimme onnellisia pitkään, mut tapahtuikin niin kuin pelkäsin, sä haihduit viereltäni,
en enää nähnyt sun onnellisia kasvoja aamuisin.
en tuntenut rakkautta, vain tuskan joka vainoaa mua vieläkin,
nään sun kasvot joka paikassa, missä ikinä liikunkin, oot siellä.
Kuinka saan tän tunteen katoamaan,
anna mun jo jatkaa elämää.

Selite: 
...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot