Kaipaan

Runoilija 5d4bf3a533e15f5d3e932fcfabf5ef89

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.3.2005
Viimeksi paikalla: 2.10.2019 20:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikki kaunis kuolee aikanaan.
 

Kaipaan sun sylisi lämpöä,
Sun jokaista elettäs.
Olit mun luona sen yhden ihanan yön...tuletko vielä viereeni?
Kaipaan sun kosketustas,
aamulla kun heräsin nukuit mun vierellä,
mut sä jouduit lähtemään...tuutko vielä takas?
Haluatko mut vielä?
Mä tiedän sen et mä haluan sut.

Selite: 
no joo... :D
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot