voihan

Runoilija 5d4bf3a533e15f5d3e932fcfabf5ef89

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.3.2005
Viimeksi paikalla: 2.10.2019 20:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikki kaunis kuolee aikanaan.
 

Voi vittu,
mua vituttaa,
et oo täällä,
se satuttaa,
et tiedä mikä sulla on,
mä en tiedä mikä mulla on,
mä en tiedä mitään,
joten lopeta se ainainen kyseleminen ja
jätä mut rauhaan,
ennen kun vittuunnun lisää

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot