Rakkaus

Runoilija Aamuetana

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.8.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tiesitkö sinä, mitä on rakkaus?
Tiesitkö sen jo ennen meitä?
-Minä en tiennyt

Sinä näytit minulle,
mitä on rakkaus.
Sinä kerroit sen minulle.

Annoit minun rakastaa,
olla rakastettu ja ennen kaikkea,
annoit minun olla lähelläsi,
oma itseni.
Annoit minun olla onnellinen,
sinun kanssasi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oi, kuinka kaunis!

 

Käyttäjän kaikki runot