Sinä teit sen niin

Runoilija Aamuetana

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.8.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Annoit aihetta onneen,
ilon kyyneleeseen jokaiseen.
Aihetta kaipaukseen,
annoit kaiken sen,
nimeen rakkauden.

Otit hetkeksi pois kaiken yksinäisyyden,
kuljit kanssani,
tietä näyttäen.

Kuljit soihtuna pimeässä,
auringonsäteenä päivässä jokaisessa,
istuit vierelläni,
enkelinä,
yön hämärässä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo.

Upea. Hienosti kuvaat tunnetta siitä kuinka yksi ainoa ihminen voi tehdä elämästä valoisaa ja lämmintä, vaikka tuntuisi kuinka synkältä.

Tämä runosi oli todella loistava.

 

Käyttäjän kaikki runot