Hetki poissa.

Runoilija Aamuetana

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.8.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Auringonsäteet kasvoilla,
silmät suljettuina,
olen hetken poissa.

Poissa tästä kaikesta,
tästä maailmasta,
Poissa tästä pelosta,
pois itkusta.

Kevättuuli hiuksissa,
joissa väri hohtaa kirkkaana.
Silmät täynnä kyyneleitä,
olen hhetken poissa,
etsimässä enkeleitä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot