Mun mentävä on

Runoilija ferin

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.3.2005
Viimeksi paikalla: 8.9.2016 13:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Heip! olen tämmönen runotyttö Koillis-savosta :D Pidän piirtämisestä ylikaiken, runojen kirjoittelusta, tarinoiden kirjoittelusta. Anime/Manga on lähellä sydäntäni, Soitan Pianoa[omia kappaleita:)] Pistäkää kommenttii runoihin kun piipahdat sivuillani!
 

Nyt...
voimani heikot...
seuraavat varjot...
pimeys tumma varjo...
ei pimeydestä löydy valo...

Tunnen kuinka kaikki kaipaa...
Hän haudallani seisoo...
Toivoo,että eläisin...
toivoo sitä väkisin...
sanoo hiljaa kyyneleet valuen pitkin poskea..
"tule takaisin"...

Selite: 
niin surullista...
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea runo. Kuten kaikki muutkin runosi, mutta pidin tästä kuitenkin eniten.

 

Käyttäjän kaikki runot