tuska!

Runoilija ferin

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.3.2005
Viimeksi paikalla: 8.9.2016 13:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Heip! olen tämmönen runotyttö Koillis-savosta :D Pidän piirtämisestä ylikaiken, runojen kirjoittelusta, tarinoiden kirjoittelusta. Anime/Manga on lähellä sydäntäni, Soitan Pianoa[omia kappaleita:)] Pistäkää kommenttii runoihin kun piipahdat sivuillani!
 

Pää täynnä paskaa,
ei oo muutakaan.
Hiljaa hakkaa päätä seinään,
käsillä hakkaa yhteen käsiään.

Kuu loistaa hyisellä taivaalla,
odottaa jotakin kuin kuuta nousevaa.
Luulen, että yksin jäisin,
Vaikka on pää täynnä paskaa.

Vaikka istuu tyhjin mielin.
Kädet hakkaa toisiaan.
Luulen, että päätäni en pääse pakenemaan...

Selite: 
vaikutteita turmionkätilö bändistä... hyvää musaa...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot