Suru sydämessä, suru tyhjästä

Runoilija ferin

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.3.2005
Viimeksi paikalla: 8.9.2016 13:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Heip! olen tämmönen runotyttö Koillis-savosta :D Pidän piirtämisestä ylikaiken, runojen kirjoittelusta, tarinoiden kirjoittelusta. Anime/Manga on lähellä sydäntäni, Soitan Pianoa[omia kappaleita:)] Pistäkää kommenttii runoihin kun piipahdat sivuillani!
 

Suru painuu sisälleni,
suru kääntyy puolelleni.

Reaktiosi asiaan suuret,
repii altani maasta juuret.

Huomaan ettet halua puhua,
se tuo minulle surua.

Minä jätän mielelläni tulematta,
pystyn silloin olemaan sinua satuttamatta.

Milloin on liian myöhäistä?
Milloin pitäisi pois lähteä?

jättää tämä kaikki....

Milloin tämä kaikki pahuus päättyy?

sydän rintaani jäätyy...

Käsi haroo kaukaisuuteen....
valo silmistä jo hupenee....

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot