Miksi?

Runoilija ferin

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.3.2005
Viimeksi paikalla: 8.9.2016 13:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Heip! olen tämmönen runotyttö Koillis-savosta :D Pidän piirtämisestä ylikaiken, runojen kirjoittelusta, tarinoiden kirjoittelusta. Anime/Manga on lähellä sydäntäni, Soitan Pianoa[omia kappaleita:)] Pistäkää kommenttii runoihin kun piipahdat sivuillani!
 

Mies kulkee haikein mielen.
Miksi?Mä mietin.
Kittaa viinaa suusta alas.
Miksi?Mä mietin.

Mies harppoo pitkin askelin.
Miksi?Mä mietin.
Istahtaa penkille, kaataa viinaa puluille.
Miksi?Mä mietin.
Istahdan miehen vierelle.
Mies katsoo taivasta.
Miksi?Mä mietin.

Mies pyytää rahaa.
"Ei minulla ole rahaa antaa."
Sanon hiljaa ja mies jatkaa matkaa.
Miksi?Mä mietin.
Ilta saapuu nopeaa
Kotonani, mies portaillani kuorsaa.
Miksi?Mä mietin.

Avaan oven ja pyydän miehen sisälle.
Kieltäytyy ja sanoo. "Tämä ei olisi hyväksi sinulle."
Miksi? Mä mietin.
Suljen oven. Tulee usvainen yö.
Usva miehen ympäriltä haihtuu.
Mies hiljalleen muuttuu...
Miksi?Mä mietin.

Aamulla lähden kaupungille.
Pieni valokuva jäänyt mieheltä portaille,
kuvassa olen minä.
Miksi? Mä mietin.

En saa koskaan vastausta kysymykseen miksi?

Selite: 
O_O
Kategoria: 
 

Kommentit

-kiitos- :) sinullakin nämä on kauniita ja hyvijä :)

-kiitos- :) sinullakin nämä on kauniita ja hyvijä :)

 

Käyttäjän kaikki runot