Sinä...Rakas...

Runoilija ferin

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.3.2005
Viimeksi paikalla: 8.9.2016 13:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Heip! olen tämmönen runotyttö Koillis-savosta :D Pidän piirtämisestä ylikaiken, runojen kirjoittelusta, tarinoiden kirjoittelusta. Anime/Manga on lähellä sydäntäni, Soitan Pianoa[omia kappaleita:)] Pistäkää kommenttii runoihin kun piipahdat sivuillani!
 

Katsot minua silmiini väsyneenä, luulet etten sinua ymmärrä.
Huoli painaa sydäntäni, itken hiljaa mielessäni.

Voinko olla avuksi, voinko olla ystäväsi.
Kerro minulle huolesi,näytä minulle tunteesi.

Annatko minun auttaa sinua, surullisuutesi haittaa minua.
Haluan että olet onnellinen,iloinen.
Kiltti, älä ole enää apaattinen...

Selite: 
...hmmm
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot