Nimetön

Runoilija Hapsenkakkiainen

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 4.1.2011
Viimeksi paikalla: 8.12.2021 13:45

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jos minulle maksettaisi siitä
miten paljon ajattelen sinua,
minä olisin maailman rikkain ihminen.
Jos ikäväni olisi ruokaa,
minä saisin ruokittua
kaikki maailman nälkää näkevät.
Jos rakkauteni
olisi yksinäisten lasten syli,
minun sylisin olisi täysi, ja lapset eivät olisi yksin.
Mutta koska se ei ole niin,
minä jatkan sinun ajattelemista,
ikävöintiä
rakastamista.
Ja olen henkisesti rikas, ehkä rikkain
Haluaisin auttaa jokaista rikottua sielua,
jokaista nälkäistä ihmistä,
jokaista yksinäistä lasta,
sen lisäksi että haluan suojella sinua,
ojentaa hennot käteni sinua kohti
ja viedä sinut turvaan.

Selite: 
Ja lässyn lässyn naikkonen taas :)
Kategoria: 
 

Kommentit

kaipuussaan loistavaa kerrontaa pidin paljon

 

Käyttäjän kaikki runot