Nimetön

Runoilija Hapsenkakkiainen

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 4.1.2011
Viimeksi paikalla: 8.12.2021 13:45

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä pieni ihminen,
sydän täynnä rakkautta.
Nautin näistä elämäni päivistä.
Jaan hymyjäni.
Ja päätän,
rakastan maailmaa huomennakin.
Että kun aurinko menee mailleen,
hymy kömpii nukkumaan,
niin aamulla taas raivaan ne esille.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot