Nimetön

Runoilija Hapsenkakkiainen

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 4.1.2011
Viimeksi paikalla: 8.12.2021 13:45

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä ikävöin,
niin paljon ikävöin.
Siihen sinun syliisi.
Sinun käsiesi suojaan.
Sinun vilpittömän katseesi alle.
Lämpösi ympäröimäksi.
Mutta ainoa asia minkä voin täältä sellistäni tehdä,
on painaa poski kylmää seinää vasten,
ja kuvitella sinut siihen.
Onneksi mielikuvitukseni on ääretön.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielikuvat vievät pois kylmyyden aina, hyvä runo

Mielikuvat vievät pois kylmyyden aina, hyvä runo

 

Käyttäjän kaikki runot